Meteen naar de inhoud

Activiteiten

Dinsdagavonden

Iedere dinsdagavond organiseren we een activiteit waar je andere studenten kan ontmoeten, iets kan leren, iets kan eten en het gewoon leuk en gezellig kan hebben. We organiseren allerlei soorten activiteiten, zoals workshops, spelletjesavonden en culturele avonden. Om de week organiseren we een gratis diner! Er zijn veel verschillende (internationale) studenten van alle hogescholen in Arnhem, dus het is een leuke kans om je horizon te verbreden en nieuwe mensen te ontmoeten! Alle activiteiten zijn gratis en we vragen je alleen bij bepaalde activiteiten (zoals diner) om in te schrijven. Hou onze social media (Instagram en Facebook) in de gaten voor de planning!

Sharing Circle

Tijdens de Sharing Circle kan je delen wat er in je hoofd om gaat. We luisteren naar je, we verbinden en zijn er voor je. Heb je een zware tijd? Heb je iemand nodig die naar jou luistert? Wil je jouw hart luchten? Voel je vrij om bij de Sharing Circle aan te schuiven.

Iedereen en elk verhaal is welkom. We vragen je wel om respectvol naar de mensen in de Sharing Circle te zijn en om elkaar ruimte te geven om verhaal te doen.

De Sharing Circle is een veilige plek waar je niet alleen bent en waar we over alles kunnen praten. Het delen maakt vaak dingen lichter om te dragen. Laat ons jou helpen door een stukje van je last te dragen.

Vaak zijn de Sharing Circles verbonden aan een thema workshop van een dinsdagavond. onze Instagram zie je wanneer de volgende Sharing Circle plaats gaat vinden!

Talks and walks

We organiseren regelmatig wandelingen waarin je Arnhem kan ontdekken en tegelijkertijd andere studenten kan ontmoeten. Naast onze eigen wandelingen, hebben we ook een platform opgezet via waar je eigen wandelingen kan organiseren en andere studenten kan uitnodigen om deel te nemen! Neem deel aan de whatsapp groep om op de hoogte te blijven van alle wandelingen!

Silent walks

Iedere laatste zaterdag van de maand, organiseren we een wandeling in stilte! We starten met de wandeling om 10 uur, in Sonsbeek park (in Arnhem). Ja, dat is best vroeg op een zaterdag, maar het zorgt ervoor dat jij je weekend op een relaxte, energieke en mindful manier kan beginnen én tegelijkertijd nog steeds de hele dag voor je hebt!

De stiltewandeling is een wandeling waarbij je niks hoeft te doen, niemand hoeft te zijn, niks hoeft te zeggen en niet eens hoeft te luisteren. Wandel met ons in stilte en ervaar hoe fijn het is om even niks te hoeven doen, behalve aanwezig zijn en wandelen. Ervaar hoe het is om even niet te hoeven haasten en geen verwachtingen op je schouders te hebben.

Wandelen in de natuur heeft een ontstressend effect en de stilte kan ervoor zorgen dat je eindelijk tijd hebt om na te denken en te reflecteren op de dingen die er in jouw leven gebeuren. De wandeling kan nieuwe inzichten en rust in je hoofd brengen.

We wandelen in een groep, maar je mag ook op je eigen tempo starten vanaf het startpunt. Na ongeveer een uur, aan het einde van de wandeling, is er een mogelijkheid om te praten over jouw ervaring!

Ga samen met ons het weekend in, op een kalmerende, betekenisvolle en ontstressende manier. Dan kan je daarna nog meer van je weekend genieten!

Buddy Project

In the previous three years we have connected more than 750 students together! All these students got to meet new friends, took walks, connected and found new ways to get out of the house during the pandemic. Every time it was a really big success!

These projects are meant to give you the opportunity to meet with someone you don't know. We do our best to connect you together, but the way you make contact is up to you. Check out onze Instagram om in de gaten te houden wanneer het volgende Buddy Project plaatsvindt!

Persoonlijke gesprekken

Soms wil je graag even met iemand praten over je ervaringen, je gedachten, je leven en de vragen die oppoppen in je leven, of heb je er gewoon even behoefte aan om je hoofd leeg te maken. Het kan heel behulpzaam zijn om te praten met iemand buiten je eigen, persoonlijke, kring. Iris en Yanniek kunnen je helpen om je gedachten te ontrafelen, om iets van je af te praten of om je eigen antwoorden te vinden.

- Wij zijn hier voor je -

Kijk voor meer informatie over onze individuele gesprekken op onze pagina ‘all ears’.