Meteen naar de inhoud

Stichting ASP

Arnhem Student point is een stichting sinds 1987 die bestaat uit een bestuur, twee studentenpastores en ondersteunende studenten. We willen persoonlijke ontwikkeling bereiken en studenten in staat stellen hun doel in het leven helder te krijgen. We maken er een punt van open te staan voor verschillende ideeën en levensstijlen. We zijn een ontmoetingsplaats voor studenten van verschillende culturen, achtergronden en rangen en standen. Als gemeenschap onderzoeken we sociale en persoonlijke thema's en vragen die je geest vrijmaken en het dagelijks leven misschien opnieuw definiëren. Een dieper levensgevoel is waar we naar op zoek zijn. We horen graag wat je inspireert, wat je motiveert. We staan open voor wat je aan het huilen maakt en voor wat je aan het lachen maakt.

Klinkt goed? Dit is de plek waar je moet zijn. Iedere student is welkom om mee te doen aan activiteiten of initiatieven te nemen die ASP ondersteunt. Het is gratis en je bent uitgenodigd!

Het bestuur van ASP

In het stichtingsbestuur van het ASP zitten leden vanuit diverse achtergronden, van lokale kerken, ArtEZ, Hogeschool Arnhem Nijmegen, en Van Hall Larenstein.

Leden van het bestuur zijn:
Miriam Zwaan (Chair, HAN)
Ilona Baltussen (Treasurer, ArtEZ)
Judith van de Looij (Secretaris, Lid bestuur, HAN)
Marleen Brouwer (Lid bestuur, HAN)

Het bestuur is te bereiken via: bestuur@arnhemstudentpoint.nl

Oproep: wij zijn altijd op zoek naar nieuwe bestuursleden! In het bijzonder zoeken we nog een ervaren penningmeester, mensen met religieuze achtergronden of beroepen, en een studentlid. Mocht je interesse hebben of meer willen weten, neem dan contact op met de voorzitter Miriam Zwaan (miriam.zwaan@han.nl).